Alături de copii

Descoperă traseul propus de noi cu minunatele obiective

Harta Traseului

Obiectivele de pe traseu

Viitoarea excursie făcută de Teletin Ștefan Iulian va fi una fascinantă și plină de descoperiri.

Traseul acestui itinerariu plin de aventură va include vizitarea Grădinii Zoologice Târgu Mureș . După o zi plina de descoperiri si explorări, grupul se va caza la Pensiunea Driver din Deva, unde se vor bucura de o atmosfera relaxanta si ospitalitatea gazdelor. Excursia continuă cu vizitarea Cetății Deva , cetății Corvinilor din Hunedoara, o impresionantă construcție medievală, apoi se va încheia cu oprire la Mormântul Părintelui Arsenie Boca.

Dacă timpul ne va permite vom vizita și parcul Dino din Râșnov .

Stefan Iulian Teletin împreună cu grupul celor 47 de aventurieri așteaptă cu nerăbdare această excursie care le va oferi oportunitatea de a descoperi si a se conecta cu istoria si cultura României.

În excursia noastră, vom avea privilegiul de a fi călăuziți spiritual de către preotul Apetrei Emanuel. Cu o vastă cunoaștere și înțelegere a învățăturilor religioase, preotul Apetrei Emanuel ne va ghida pașii pe drumul către înțelepciune și lumină spirituală. În această călătorie spirituală, vom avea oportunitatea de a medita și de a găsi liniștea interioară în fața frumuseții divine care ne înconjoară. Cu preotul Apetrei Emanuel ca ghid, vom fi siguri că ne vom îmbogăți sufletul și vom simți apropierea de Dumnezeu în fiecare moment al excursiei noastre. Prin învățăturile și înțelepciunea sa, preotul Apetrei Emanuel va fi farul nostru în această călătorie spirituală memorabilă.

blue, green, and yellow world map
blue, green, and yellow world map
map illustration
map illustration
compass on map book page
compass on map book page

Contactează-ne pentru traseul prestabilit

Completează formularul de contact pentru întrebări sau comentarii despre traseul nostru cu harta Google și pozele asociate.

contact@ursita.ro

0766012230